string(7) "product" Pro Sweep 750D inkl. kost - BLmotorservice

Du kan ikke placere en ny ordre fra dit land. United States

Pro Sweep 750D inkl. kost

90042070

Ny vare

Texas pro Sweep 750D en to-hjulet universaltraktor monteret med en 80cm kraftig fejekost (45cm diameter) og udstyret med en 211cc dieselmotor (Powerline TG720S) med stor bundtræk og kraftoverskud. 

Flere detaljer

2 Varer

Advarsel: Sidste enheder på lager!

Yderligere information

Texas pro Sweep 750D en to-hjulet universaltraktor monteret med en 80cm kraftig fejekost (45cm diameter) og udstyret med en 211cc dieselmotor (Powerline TG720S) med stor bundtræk og kraftoverskud. 

Texas Pro Sweep serien henvender sig specielt til professionelle brugere som entrepenører, anlægsgartnere, hjemmeservicefirmaer, kommuner og boligselskaber hvor både renholdelse og jordbearbejdning er relevante for det daglige arbejde. Andre relevante brugere findes inden for landbrug, fritidslandmænd, større ejendomme og generelt mere krævende brugere, der stiller store krav til driftsikkerhed, kraftoverskud og brugervenlighed. 

Pro Sweep er konstrueret til hårdt og krævende arbejde og kan monteres med mange forskellige redskaber. 

Med en solid fejekost har man mulighed for effektiv renholdelse HELE ÅRET rundt! Texas Pro Sweep 750 fejekost består af 18 individuelle og specialjusterede børsteringe med 2,0 mm kraftige nylontråde. Kosten er designet med den rette rotationshastighed hvorved optimal fejeeffekt opnås. 

Pro Sweep fejekosten er specielt effektiv i sne, hvor den kan fjerne op til cirka 20 cm sne (eller mere afhængigt af sneforhold). Fordelen med en kost frem for en sneslynge er, at kosten fejer helt i bund. Kosten er svingbar til begge sider, så sneen kan kastes til den rigtige side. 

Før og efter vinteren benyttes Pro Sweep som en stærk fejemaskine til blade, grene, skidt og snavs, som den uden problemer fejer væk. Der kan monteres en 80cm bred opsamlerkasse til at samle skidtet op i, og som medvirker til at reducere støv. 

Yderligere efterhængte redskaber består af efterhængte fræsere til opfræsning af plæner, klargøring af såbede m.v.. Derudover er der redskaber under udvikling indenfor snerydning, græsklipning m.v. Med de mange redskaber har man altså mulighed for at bruge samme basismaskinetil forskellige typer arbejde og får derved maksimal udbytte af maskinens kapacitet. 

Pro Sweep gear 
Pro Sweep 750 har en solid aluminiumsgearkasse med tandhjulstransmission, der giver den maksimale og mest sikre kraftoverførsel fra motor til redskab. Redskaberne kobles direkte på gearkassen via en lynkobling, der ikke kræver brug af værktøj. Der kan altså skiftes redskab i et snuptag! 

Maskinen arbejder med 1 fremadgående gear og 1 bakgear. Dette giver en simpel betjening, der kan benyttes til de fleste typer tilbehør. 

Gearhåndtagene er konstrueret så smart, at maskinen ved aktivering af bakgear automatisk går ned i hastighed og sikrer på den måde brugeren mod at blive overrasket af en tilbagekørende maskine. 

Vendbart styr 
Styret er vendbart 180 grader og skal vendes afhængigt af hvilket redskab der benyttes. De tilhørende gearstænger er konstrueret så smart, at de ikke skal afmonteres, blot klikkes af, i denne proces. Dette gør det endnu hurtigere og mere sikkert at skifte redskab. 
(Se billede

Differentialespærre 
Gearkassen på alle Texas Pro Trac maskiner er med differentiale for lettere styring og manøvrering. Differentialet kan spærres, hvilket betyder, at begge hjulene trækker ens, uafhængigt af underlaget. Dette er en fordel på glatte underlag (for eksempel på sne, is eller i meget blød jord), hvor det kan være svært at overføre kraften fra hjulene til underlaget. Differentialespærren tilkobles nemt via et greb på styret. 

Ergonomisk styrkonstruktion 
Styret er konstruerettil mange timers arbejde. Det er gummiophængt og derved mindskes vibrationerne. Højden kan nemt reguleres via et håndtag placeret oppe på styret. Alle betjeningshåndtag er let tilgængelige og lavet i kraftige materialer. 

Stærk diesel motor 
Pro Sweep 750D benytter en stærk og pålidelig Powerline TD420 dieselmotor med 211cc. Dieselmotorer har stor ydelse og bundtræk og TD420 yder tilstrækkelig kraft til alle typer redskaber. Motoren har ekstra stort rekylhåndtag som er ideelt under vinterforhold hvor der arbejdes med store handsker. Texas lagerfører eller kan skaffe alle relevante reservedele. 

Specifikationer


Motor : Powerline
Motortype : Diesel
Motor model : Powerline TD420
Slagvolumen : 211 cc
Ydelse : 3,1 kW v. 3600 omdr. / min.
Luftfilter : Papir med skum forfilter
Cylinder antal : 1
Kølesystem : Luftkølet
Starter : Rekyl
Tank kapacitet : 2,5 liter
Brændstof : Diesel
Motorolie kapacitet : 0,75 liter
Styr : Justerbart
Håndtag : Justerbart
Trinløs justering af børstetryk : Ja
Arbejdsbredde : 80 cm
Svingbar kost : Ja
Børste diameter : 450 mm
Hastigheder : 3,2 km/t
Børste hastighed : 300 omdr. / min.
Gear frem : 1
Gear tilbage : 1
Hjul : Luftgummihjul
Hjulstørrelse : 4.00 x 8
Motorolie : SAE 30
Nettovægt : 160 kg


Vejl. ydelser afhænger af vejr, terræn og belastning.

13 andre produkter i den samme kategori: