string(7) "product" Pro Sweep 950DE inkl. kost - BLmotorservice

Du kan ikke placere en ny ordre fra dit land. United States

Pro Sweep 950DE inkl. kost

90042090

Ny vare

Texas Pro Sweep 950DE er en universaltraktor med en stor 100cm (55cm diameter) professionel fejekost og solid 406cc dieselmotor med elstart. 

Flere detaljer

2 Varer

Advarsel: Sidste enheder på lager!

Yderligere information

Texas Pro Sweep 950DE er en universaltraktor med en stor 100cm (55cm diameter) professionel fejekost og solid 406cc dieselmotor med elstart. 

Texas Pro Sweep serien henvender sig specielt til professionelle brugere som entrepenører, anlægsgartnere, hjemmeservicefirmaer, kommuner og boligselskaber hvor både renholdelse og jordbearbejdning er relevante for det daglige arbejde. Andre relevante brugere findes inden for landbrug, fritidslandmænd, større ejendomme og generelt mere krævende brugere, der stiller store krav til driftsikkerhed, kraftoverskud og brugervenlighed. 

Pro Sweep er konstrueret til hårdt og krævende arbejde og kan monteres med mange forskellige redskaber. 

Med en solid fejekost har man mulighed for effektiv renholdelse HELE ÅRET rundt! Texas Pro Sweep 950 fejekost består af 24 individuelle og specialjusterede børsteringe med 2,8 mm kraftige nylontråde. Kosten er designet med den rette rotationshastighed hvorved optimal fejeeffekt opnås. 

Pro Sweep fejekosten er specielt effektiv i sne, hvor den kan fjerne 20-30 cm sne (afhængigt af sneforhold). Fordelen med en kost frem for en sneslynge er, at kosten fejer helt i bund. Kosten er svingbar til begge sider, så sneen kan kastes til den rigtige side. 

Før og efter vinteren benyttes Pro Sweep 950 som en stærk fejemaskine til blade, grene, skidt og snavs, som den uden problemer fejer væk. Der kan ikke monteres opsamlerkasse på Pro Sweep 950. 

Yderligere efterhængte redskaber består af efterhængte fræsere til opfræsning af plæner, klargøring af såbede m.v.. Derudover er der redskaber under udvikling indenfor snerydning, græsklipning m.v. Med de mange redskaber har man altså mulighed for at bruge samme basismaskinetil forskellige typer arbejde og får derved maksimal udbytte af maskinens kapacitet. 

Pro Sweep 950 gear 
Pro Sweep har en solid aluminiumsgearkasse med tandhjulstransmission, der giver den maksimale og mest sikre kraftoverførsel fra motor til redskab. Redskaberne kobles direkte på gearkassen via en lynkobling, der ikke kræver brug af værktøj. der kan altså skiftes redskab i et snuptag! 

Pro Sweep 950 arbejder med 3 fremadgående gear og 3 bakgear. Dette er optimalt i forhold til brug af alle tilgængelige typer tilbehør. 

Gearhåndtaget er konstrueret så smart, at maskinen ved aktivering af bakgear automatisk går ned i hastighed og sikrer på den måde brugeren mod at blive overrasket af en tilbagekørende maskine. 

Vendbart styr 
Styret er vendbart 180 grader og skal vendes afhængigt af hvilket redskab der benyttes. de tilhørende gearstænger er konstrueret så smart, at de ikke skal afmonteres, blot klikkes af, i denne proces. Dette gør det endnu hurtigere og mere sikkert at skifte redskab. (Se billede

Differentialespærre 
Gearkassen på alle Texas Pro Trac maskiner er med differentiale for lettere styring og manøvrering. Differentialet kan spærres, hvilket betyder, at begge hjulene trækker ens, uafhængigt af underlaget. Dette er en fordel på glatte underlag (for eksempel på sne, is eller i meget blød jord), hvor det kan være svært at overføre kraften fra hjulene til underlaget. Differentialespærren tilkobles nemt via et greb på styret. 

Ergonomisk styrkonstruktion 
Styret er konstrueret til mange timers arbejde. Det er gummiophængt og derved mindskes vibrationerne. Højden kan nemt reguleres via et håndtag placeret oppe på styret. Alle betjeningshåndtag er let tilgængelige og lavet i kraftige materialer. 

Elstart 
Pro Sweep 950DE har elstart. Elstart er en fordel især ved større motorer, der kræver en del kræfter at trække i gang med normal rekylstart (motoren er dog også forsynet med rekylstart). Sæt nøglen i kontakten og start motoren - det kan ikke blive nemmere. OBS: Ved dieselmotorer så husk at aktivere ventilløfteren før start (se brugermanualen). 

Stærk dieselmotor 
Pro Sweep 950DE benytter en stærk og pålidelig Powerline TD900E dieselmotor med 406cc og elstart. Motoren har stort kraftoverskud og godt bundtræk. Den yder tilstrækkelig kraft til alle typer redskaber. Den er forsynet med såvel 12v elstart som traditionel rekylstart og ventilløfter for lettere start af motoren. Motoren har ekstra stort rekylhåndtag som er ideelt under vinterforhold hvor der arbejdes med store handsker. Texas lagerfører eller kan skaffe alle relevante reservedele. 

Specifikationer


Motortype : Diesel
Motor model : Power Line TD900E
Slagvolumen : 406 cc
Ydelse : 6,3kW v. 3600 omdr. / min.
Luftfilter : Papir med skum forfilter
Kølesystem : Luftkølet
Starter : El/rekyl
Tank kapacitet : 5,5 liter
Brændstof : Diesel
Motorolie kapacitet : 1,65 liter
Styr : Justerbart
Håndtag : Justerbart
Arbejdsbredde : 100 cm
Børste diameter : 55 mm
Hastigheder : 1,4 - 3,2-5,3 km/t
Børste hastighed : 300 omdr. / min.
Gear frem : 3
Gear tilbage : 3
Hjul : Luftgummihjul
Hjulstørrelse : 5.00 x 10
Motorolie : SAE 30
Nettovægt : 190 kg


Vejl. ydelser afhænger af vejr, terræn og belastning.

13 andre produkter i den samme kategori: