Ingen leverandør

Miljøbenzin
Aspen Miljøbenzin | Brændstof til havemaskiner | Bestil i dag her

Miljøbenzin

Aspen Miljøbenzin – et miljøvenligt valg 

Hvis du ønsker at opgradere dit arbejdsmiljø ved at sikre bedre forhold for dig selv, din maskine og miljøet, så er Aspen Miljøbenzin et pålideligt og effektivt valg. Aspen Miljøbenzin er et bæredygtigt alternativ til almindelig benzin – det er et effektivt brændstof, der er renere end traditionel benzin, da det stort set ikke indeholder de ellers velkendte skadelige komponenter som fx benzen, toulen, olefiner og lignende. Aspen Miljøbenzin giver derfor dig et sundere arbejdsmiljø, mindsker dit arbejdes miljøpåvirkning og holder desuden din motor renere indvendigt, hvilket er med til at forlænge levetiden af din maskine.

Oplev fordelene ved Aspen Miljøbenzin

Maskinkraft er en essentiel del af dagligdagen i langt de fleste håndværkerfag, hvorfor et mere bæredygtigt alternativ til benzin absolut er relevant for alle maskinbrugere. Aspen Miljøbenzin indeholder som nævnt næsten ingen af de skadelige komponenter, som man finder i traditionelt brændstof, men Aspen Miljøbenzin er på ingen måder et ringere produkt af den årsag – tværtimod. Aspen Miljøbenzin er ikke alene med til at mindske sundhedsrisikoen for brugeren af den enkelte maskine og miljøet omkring arbejdet, men den er med til at holde din motor renere, hvilket ikke kun forlænger dens levetid, men også garanterer en mere effektiv og jævn drift. Den svenske opfindelse garanterer mindre sod, færre aflejringer og i stedet en ren forbrænding samt en ren og klar flamme. Opgradér dit arbejdsmiljø med Aspen Miljøbenzin til samtlige havemaskiner som hækkeklipperen, motorsaven og plæneklipperen og få et effektivt og ultimativ sundere (arbejds-)miljø.

Kontakt specialister hos BL Motorservice og hør mere om Aspen Miljøbenzin

Hos BL Motorservice har vi siden 2004 hjulpet en bred kundeskare med at få adgang til det bedste udstyr og værktøj inden for have-, park- og skovarbejde. Der sidder derfor altid fagligt kyndige medarbejdere klar til at hjælpe dig med alt fra køb til service og reparation af maskiner, og i den forbindelse anbefaler vi ofte miljøprodukter fra Aspen. Ring til os på 28 10 75 08 eller send en mail på blmotorservice@mail.dk og hør mere om Aspen Miljøbenzin og andre miljøprodukter fra Aspen. 

Aktiver filter

Følg os på Facebook