Ingen leverandør

Husqvarna Automower® 310E NERA

15.995,00 kr.
Inkl. moms
Antal
På lager

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

544 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 15.995 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 544 kr. Samlede kreditomk. 3.588 kr. Samlet tilbagebetaling 19.583 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 14,53%. Der er fortrydelsesret. Læs mere
 

Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)

 

Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)

 

Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring)

Beskrivelse

Robotplæneklipper med EdgeCut til mellemstore plæner

Husqvarna Automower® 310E NERA er en robotplæneklipper til græsplæner på op til 1000 m². Den har en EdgeCut-funktion, der minimerer behovet for at trimme kanterne på plænen, så du sparer tid og kræfter. 310E NERA giver mulighed for at vælge installation med afgrænsningskabel eller kabelfri installation med Husqvarna EPOS™. EPOS™ giver dig fuld fleksibilitet med virtuelle afgrænsninger, der gøres muligt ved hjælp af satellitbaseret teknologi med 2-3 cm nøjagtighed. Det betyder også, at der ikke er risiko for kabelbrud. Derudover giver EPOS™ mulighed for zonestyring, så du kan skræddersy plænen til dine behov og oprette flere arbejdsområder med forskellige indstillinger via Automower® Connect-appen. Lige så nemt kan der oprettes midlertidige opholdszoner for at bevare årstidens vilde blomster eller haveprojektområder.
 
Med Automower® Connect-appen kan du overvåge din plæneklipper fra hvor som helst i verden og integrere den med dit intelligente hjem. Send kommandoer, se og ændr plæneklipperens indstillinger, og modtag notifikationer, så du har fuld kontrol over plænen.

Produkt detaljer
4 Varer
16 andre produkter i den samme katagori

Følg os på Facebook