Ingen leverandør

Robotklipper
Robotklipperere | Køb din robotklipper fra Husqvarna her

Robotklipper

Vores robotklippere

Hos BL Motorservice sælger vi kun robotklippere af højeste kvalitet. Vi ved, hvor frustrerende det er at komme hjem med et produkt, hvor kvaliteten ikke er i top, og det forsikrer vi dig om, ikke er et problem, når du handler med os.

Vi tilbyder også forskellige former for havemaskinerhavetraktorerfejemaskiner og ATV.

Den bedste robotklipper på markedet

En robotklipper er et fantastisk produkt, da den efterlader plænen flot, velklippet og uden mos. Derudover hjælper den dig af med muldvarperne og deres skud, da robotklipperen irriterer dem grundet det telesignal, den sender ud.
En anbefalelsesværdig robotklipper er vores Husqvarna Automover 310, da den er god til det forholdsvis flade terræn, som de fleste af os har i baghaven.

 

Derfor skal du handle ved os

Hos BL Motorservice gør vi alt, hvad vi kan, for at servicere kunden på bedst mulig vis, og det kan ses gennem vores mange servicetilbud. Vi hjælper med at vælge dit produkt, hvis det ønskes, og derudover sætter vi maskinen op for dig og monterer alt. Derudover leverer vi robotklipperen ud til dig og servicerer den efterfølgende, hvis det bliver nødvendigt.

 

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til et af vores produkter eller har du blot spørgsmål til, hvilken robotklipper, der vil være bedst hjemme i din have, kan du kontakte os på telefon 28 10 75 08 eller på mail blmotorservice@mail.dk. Du kan også besøge os i Varde i Jylland, hvor vi har hjemme. Vi står klar til at vejlede dig som godt som muligt med vores ekspertviden.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Underkategorier

Aktiver filter

HUSQVARNA AUTOMOWER® 305 Mark ll

Anmeldelse(r): 0

Husqvarna Automower® 305 haver på op til 600 m2. En hældning på 40 %. En platform med fire hjul og systematisk passagehåndtering giver effektiv betjening, og den tredobbelte søgefunktion letter den hurtigste vej hjem til ladestationen. Udstyret med vejrtimer, frostbeskyttelse og Automower® Connect@Home. Har 1 guidekabel.

Pris 8.695,00 kr.
Mere
På lager

Følg os på Facebook