Du kan ikke placere en ny ordre fra dit land. United States

Jonsered CS 2117 EL Forstør

Jonsered CS 2117 EL

CS 2117 EL

Ny vare

Jonsereds populære elektriske save er forbedret på flere områder. Motoren yder 1.700 W og er udstyret med nemt udskiftelige kulbørster, hvilket gør den lettere at vedligeholde. Den langsmonterede motor gør maskinen alsidig og nem at arbejde med under trange pladsforhold. Koniske, spiralfortandede tandhjul, hvor flere tænder er i indgreb ad g

Flere detaljer

100 Varer

In Stock

Yderligere information

Jonsereds populære elektriske save er forbedret på flere områder. Motoren yder 1.700 W og er udstyret med nemt udskiftelige kulbørster, hvilket gør den lettere at vedligeholde. Den langsmonterede motor gør maskinen alsidig og nem at arbejde med under trange pladsforhold. Koniske, spiralfortandede tandhjul, hvor flere tænder er i indgreb ad gangen, betyder, at saven arbejder bedre, larmer mindre og er sikrere at bruge. Det aflange motorhus og afstanden mellem forreste og bageste håndtag sikrer perfekt balance og kontrol.
MOTORSAVE TIL SKOVBRUGERE, GRUNDEJERE OG FOLK PÅ LANDET Skovarbejde, fuld tid: Professionelle motorsavsmodeller. Miljøvenlige og pålidelige motorsave med stærke motorer, hurtig acceleration og rigeligt drejningsmoment. Ergonomisk design til daglig brug.
Skovarbejde, deltid: Allround motorsavsmodeller. Holdbare, brugervenlige motorsave med stærke motorer. Fås i mange forskellige størrelser. Pålidelige maskiner, der kan klare mange forskellige opgaver.
Lejlighedsvis brug/brændesavning: Motorsavsmodeller til villaejeren. Fleksible og holdbare motorsave, som er nemme at håndtere med velafbalanceret motorkraft. Omfatter både elektriske save og lette, benzindrevne motorsave.
MOTOR
Spænding, V 230 V
Effekt 1700 W
SMØREMIDDELDATA
Olietank volumen 0,1 liter
SKÆREUDSTYR
Kædedeling 3/8"
Kædehastighed, maks effekt 14,5 m/s
Sværd 355,6 mm
Kædedeling 0,05 "
LYD- OG STØJDATA
Lydeffektniveau, Lwa Lydeffektniveau, LWAgaranteret (LWA) 106 dB(A)
DIMENSIONER
Vægt 4,4 kg

17 andre produkter i den samme kategori: