Ingen leverandør

Aspen 2takt 5 Liter

175,00 kr.
Inkl. moms
Antal
På lager

 

Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)

 

Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)

 

Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring)

Beskrivelse

Aspen 2 er alkylatbenzin, som sælges færdigblandet med to procent af Aspens helsyntetiske totaktsolie. Aspen 2 kan anvendes til forskellige slags luftkølede totaktsmotorer. En sådan motor findes eksempelvis i en motorsav, græstrimmer, påhængsmotor, jordvibrator, skæremaskine, hækkeklipper eller knallert.

Dette brændstof er udviklet i tæt samarbejde med professionelle brugere. Arbejdet har resulteret i et brændstof, der påvirker miljøet mindst muligt og giver brugeren et betydeligt bedre arbejdsmiljø.

Aspen 2 indeholder stort set ingen skadelige bestanddele, såsom benzen og andre aromater. Ud over at produktet giver brugeren et bedre arbejdsmiljø og minimerer skadelige emissioner, holdes motoren renere. Det rene brændstof minimerer kulstofrester og aflejringer på motorens dele, hvilket giver en mere jævn og effektiv drift. Motoren bliver lettere at starte, og desuden tåler brændstoffet langtidslagring.

Er du i tvivl om, om din motor er en totakts- eller firetaktsmotor? Kontrollér, om der er et sted, hvor du kan fylde olie på, eller måske en oliepind. I så fald er det en firetaktsmotor.

Produkt detaljer
26 Varer
16 andre produkter i den samme katagori

Følg os på Facebook