Betaling og forsendelse.

Levering

Alle varer leveres med pakkepost af Post Danmark. Post Danmark er almindeligvis en meget pålidelig leverandør, men skulle det ske at din vare ikke når frem, bedes du kontakte os, og vi vil finde din pakke via Post Danmarks "Track & Trace" service. Vi er også nødt til at tage forbehold for forsinkelser ved Post Danmarks levering, hvilket dog sker uhyre sjældent. 

 

Vi vil normalt være i stand til at levere dine varer indenfor 3-5 dage afhængigt af hvilke varer du har valgt. 

 

Hvis dine varer bliver beskadiget under leveringen, har du ret til omlevering eller udbedring. Det er BLmotorservice ansvar, at du får en ny og skadefri vare. 

 

Levering i Danmark

Leveringsomkostningerne bliver lagt oven i den samlede pris. Alle pakker sendes som postpakker. 

 

Prisen for forsendelsen er DKK 60.00,-

 

Ved at sende alle pakker som postpakker har vi mulighed for at spore din pakke via Post Danmarks "Track & Trace" service. Du kan derfor altid kontakte os, hvis du er i tvivl om pakken er leveret, eller om modtageren har fået pakken. 

 

En anden fordel ved at sende alle pakker som postpakker er, at din pakke leveres med pakkeposten fremfor via den normale postomdeling. Det betyder bl.a, at pakker kan leveres direkte på din arbejdsplads attention dig, og du behøver således ikke hente pakken på posthuset, hvis du ikke er hjemme i dagtimerne. 

 

Denne service fra Postdanmark koster lidt ekstra, men vi har prioriteret vores leveringssikkerhed, da det er vigtigt for BLmotorservice at vores pakker når frem til den aftalte tid og til den rigtige modtager. 

 

Følg os på Facebook