string(7) "product" Pro Sweep 950TGE inkl. kost - BLmotorservice

Du kan ikke placere en ny ordre fra dit land. United States

Pro Sweep 950TGE inkl. kost

90042080

Ny vare

Texas Pro Sweep 950TGE er en benzindrevet universaltraktor forsynet med en særdeles kraftig 420cc benzinmotor med elstart og en 100cm (55cm diameter) professionel fejekost

Flere detaljer

2 Varer

Advarsel: Sidste enheder på lager!

Yderligere information

Texas Pro Sweep 950TGE er en benzindrevet universaltraktor forsynet med en særdeles kraftig 420cc benzinmotor med elstart og en 100cm (55cm diameter) professionel fejekost. 

Texas Pro Sweep serien henvender sig specielt til professionelle brugere som entreprenører, anlægsgartnere, hjemmeservicefirmaer, kommuner og boligselskaber hvor både renholdelse og jordbearbejdning er relevante for det daglige arbejde. Andre relevante brugere findes inden for landbrug, fritidslandmænd, større ejendomme og generelt mere krævende brugere, der stiller store krav til driftsikkerhed, kraftoverskud og brugervenlighed. 

Pro Sweep er konstrueret til hårdt og krævende arbejde og kan monteres med mange forskellige redskaber. 

Med en solid fejekost har man mulighed for effektiv renholdelse HELE ÅRET rundt! Texas Pro Sweep 950 fejekost består af 24 individuelle og specialjusterede børsteringe med 2,8 mm kraftige nylontråde. Kosten er designet med den rette rotationshastighed hvorved optimal fejeeffekt opnås. 

Pro Sweep fejekosten er specielt effektiv i sne, hvor den kan fjerne 20-30 cm sne (afhængigt af sneforhold). Fordelen med en kost frem for en sneslynge er, at kosten fejer helt i bund. Kosten er svingbar til begge sider, så sneen kan kastes til den rigtige side. 

Før og efter vinteren benyttes Pro Sweep 950 som en stærk fejemaskine til blade, grene, skidt og snavs, som den uden problemer fejer væk. Der kan ikke monteres opsamlerkasse på Pro Sweep 950. 

Yderligere efterhængte redskaber består af efterhængte fræsere til opfræsning af plæner, klargøring af såbede m.v.. Derudover er der redskaber under udvikling indenfor snerydning, græsklipning m.v. Med de mange redskaber har man altså mulighed for at bruge samme basismaskine til forskellige typer arbejde og får derved maksimal udbytte af maskinens kapacitet. 

Pro Sweep 950 gear 
Pro Sweep har en solid aluminiumsgearkasse med tandhjulstransmission, der giver den maksimale og mest sikre kraftoverførsel fra motor til redskab. Redskaberne kobles direkte på gearkassen via en lynkobling, der ikke kræver brug af værktøj. Der kan altså skiftes redskab i et snuptag! 

Pro Sweep 950 arbejder med 3 fremadgående gear og 3 bakgear. Dette er optimalt i forhold til brug af alle tilgængelige typer tilbehør. 

Gearhåndtaget er konstrueret så smart, at maskinen ved aktivering af beakgear automatisk går ned i hastighed og sikrer på den måde brugeren mod at blive overrasket af en tilbagekørende maskine. 

Vendbart styr 
Styret er vendbart 180 grader og skal vendes afhængigt af hvilket redskab der benyttes. de tilhørende gearstænger er konstrueret så smart, at de ikke skal afmonteres, blot klikkes af, i denne proces. Dette gør det endnu hurtigere og mere sikkert at skifte redskab. (Se billede) 

Differentialespærre 
Gearkassen på alle Texas Pro Trac maskiner er med differentiale for lettere styring og manøvrering. Differentialet kan spærres, hvilket betyder, at begge hjulene trækker ens, uafhængigt af underlaget. Dette er en fordel på glatte underlag (for eksempel på sne, is eller i meget blød jord), hvor det kan være svært at overføre kraften fra hjulene til underlaget. Differentialespærren tilkobles nemt via et greb på styret. 

Ergonomisk styrkonstruktion 
Styret er konstrueret til mange timers arbejde. Det er gummiophængt og derved mindskes vibrationerne. Højden kan nemt reguleres via et håndtag placeret oppe på styret. Alle betjeningshåndtag er let tilgængelige og lavet i kraftige materialer. 

Elstart 
Pro Sweep 950TGE har elstart. Elstart er en fordel især ved større motorer, der kræver en del kræfter at trække i gang med normal rekylstart (motoren er dog også forsynet med rekylstart). Sæt nøglen i kontakten og start motoren - det kan ikke blive nemmere. 

Kraftig Motor 
Pro Sweep 950TGE benytter en stærk og pålidelig Powerline TG920S 4-takts benzinmotor med 420cc og elstart. Motoren er særdeles kraftig og yder tilstrækkelig kraft til alle typer redskaber. Den er forsynet med såvel 12v elstart som traditionel rekylstart. Motoren har ekstra stort rekylhåndtag som er ideelt under vinterforhold hvor der arbejdes med store handsker. Texas lagerfører eller kan skaffe alle relevante reservedele. 

Specifikationer


Motortype : 4-takt
Motor model : Powerline TG920ES
Slagvolumen : 420 cc
Ydelse : 8,5 kW v.3600 omdr. / min.
Luftfilter : Papir med skum forfilter
Elektrode afstand : 0,7-0,8 mm
Cylinder antal : 1
Kølesystem : Luftkølet
Starter : El/rekyl
Tank kapacitet : 5,5 liter
Brændstof : Blyfri benzin
Motorolie kapacitet : 1,1 liter
Styr : Justerbart
Håndtag : Justerbart
Trinløs justering af børstetryk : Ja
Arbejdsbredde : 100 cm
Svingbar kost : 3 positioner
Børste diameter : 55 mm
Hastigheder : 1,4 - 3,2- 5,3 km/t
Børste hastighed : 300 omdr. / min.
Gear frem : 3
Gear tilbage : 3
Hjul : Luftgummihjul
Hjulstørrelse : 5.00x10
Motorolie : SAE 30
Nettovægt : 190 kg


Vejl. ydelser afhænger af vejr, terræn og belastning.

13 andre produkter i den samme kategori: