Flishugger GTS600M

14.499,00 kr.
Inkl. moms
Antal
På lager

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

487 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 14.499 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 487 kr. Samlede kreditomk. 3.028 kr. Samlet tilbagebetaling 17.527 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 13,53%. Der er fortrydelsesret. Læs mere
 

Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)

 

Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)

 

Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring)

Beskrivelse

600 er en meget kompakt og let flishugger med samme arbejdshastighed som 1300 eller 900. Det er det ideelle format til privat brug, men med den høje ydeevne fra en professionel maskine. Grene med en diameter på op til 5 cm trækkes automatisk ind og tilhugges ubesværet, hvilket resulterer i perfekt størrelse træflis. Det strimlede materiale er ideelt som barkflis eller til at fylde havebede og havegange op.

Flishuggeren er udstyret med et effektivt rotorsystem og er velegnet til alle træsorter. Derudover kan andet blødt organisk materiale også flises, så længe det kombineres med grene. Udgangen har den ideelle form for en god luftgennemstrømning af materialet. Samtidig er den høj nok til at sætte en trillebør under. Med den justerbare deflektor kan udgangshøjden justeres op til 85°.

600’eren står på en robust ramme med to pneumatiske dæk. Skubbehåndtaget gør det nemt at flytte maskinen. For lidt plads til opbevaring? Det er ikke noget problem, for 600’eren har en praktisk foldefunktion, som løfter inputtet. Udgangen er let at skille ad og placere den i indgangen, hvilket gør maskinen endnu mere kompakt. Tjek videoen for mere information.

Sikkerheden er også i højsædet på denne maskine. Makuleringskassen har en rotorblokeringsfunktion med to positioner: til opbevaring og til vedligeholdelse. 600’eren er udstyret med en nødknap, der øjeblikkeligt stopper motoren, og maskinen overholder den strenge NEN-EN 13683+A2 havemaskinestandard.

Produkt detaljer
4 Varer
16 andre produkter i den samme katagori

Følg os på Facebook