Ingen leverandør

Turbo brændekløver med stativ

9067628
5.180,00 kr.
Inkl. moms
Antal
Ikke på lager

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

160 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 5.180 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 160 kr. Samlede kreditomk. 2.471 kr. Samlet tilbagebetaling 7.651 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 22,70%. Der er fortrydelsesret. Læs mere
 

Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)

 

Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)

 

Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring)

Beskrivelse

230V turbo brændekløver inkl. stativ, så du kan arbejde i korrekt arbejdshøjde og skåne ryggen. Stativet løfter brændekløveren ca. 45 cm bagtil og ca. 50 cm fortil, og sættet er perfekt til dig, der bruger din brændekløver i timevis i træk. Brændekløveren har en stærk 1,5 kW motor, der leverer et tryk på 7 tons. Selvom selve brændekløveren vejer 66 kg, er den nem at flytte derhen, hvor du skal bruge den, pga. hjulene og bærehåndtaget. Maskinen er 2-håndsbetjent, hvilket gør den utrolig sikker at bruge - du har simpelthen ikke mulighed for at komme i nærheden af selve kløvekilen, da du skal bruge begge hænder for at betjene maskinen.

Maskinen er desuden udstyret med et sikkerhedsgitter hen over selve kløveområdet som sikrer, at kløveren ikke kan aktiveres, medmindre at sikkerhedsgitteret er lukket. Det mekaniske tandstangsdrev gør også, at brændekløveren stort set ingen vedligehold kræver, da den fungerer uden hydraulik - du slipper altså for at skulle skifte hydraulikolie og bekymre dig om olielækage. Du skal egentlig kun bruge et strømudtag i nærheden, og så kan du gå i gang med brændestakken.

Motor: 1,5 kW
Omdrejninger:  2.880 rpm
Strømforsyning: 230V, 50 Hz, 6 Amp
Farve: Rød og sort
Max. brændelængde: 40 cm
Max. brændediameter: 30 cm
Produkt detaljer
9067628
16 andre produkter i den samme katagori

Følg os på Facebook