Ingen leverandør

Husqvarna Automower® 410XE NERA med Husqvarna EPOS™ (pakkeløsning)

25.446,00 kr.
Inkl. moms
Antal
På lager

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

694 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 25.446 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 694 kr. Samlede kreditomk. 7.863 kr. Samlet tilbagebetaling 33.309 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 14,80%. Der er fortrydelsesret. Læs mere
 

Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)

 

Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)

 

Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring)

Beskrivelse

Dato for lancering: 4. marts 2024

Kabelfri robotplæneklipper med EdgeCut og undgåelse af genstande

Husqvarna Automower® 410XE NERA er en robotplæneklipper til græsplæner på op til 1000 m². Den har en EdgeCut-funktion, der minimerer behovet for at trimme kanterne på din plæne, så du sparer tid og kræfter. Husqvarna EPOS™ giver dig fuld fleksibilitet med virtuelle grænser, der er aktiveret via satellitbaseret teknologi med 2-3 cm nøjagtighed. Det betyder også, at der ikke er risiko for kabelbrud. Takket være den integrerede Zone Control-funktion kan du skræddersy plænen til dine behov og oprette flere arbejdsområder med forskellige indstillinger via Automower® Connect-appen. Lige så nemt kan der oprettes midlertidige opholdszoner for at bevare årstidens vilde blomster eller haveprojekter.

Plæneklipperen registrerer og undgår genstande, hvilket giver præcis klipning og reducerer risikoen for stød og uplanlagte stop. Med Automower® Connect-appen kan du overvåge din plæneklipper overalt i verden og integrere den med dit smart home. Send kommandoer, se og ændr dine plæneklipperindstillinger, og modtag notifikationer for at få fuld kontrol over plænen.

*Det anbefales, at din lokale forhandler udfører et havetjek ved køb af Husqvarna Automower® 410XE NERA med Husqvarna EPOS™.
Produkt detaljer
5 Varer
16 andre produkter i den samme katagori

Følg os på Facebook