Ingen leverandør

Husqvarna Automower® 310E NERA med Husqvarna EPOS™ (pakkeløsning)

22.046,00 kr.
Inkl. moms
Antal
På lager

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

619 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 22.046 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 619 kr. Samlede kreditomk. 7.659 kr. Samlet tilbagebetaling 29.705 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 16,61%. Der er fortrydelsesret. Læs mere
 

Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)

 

Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)

 

Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring)

Beskrivelse

Dato for lancering: 4. marts 2024

Kabelfri plæneklipper med EdgeCut til mellemstore plæner

Husqvarna Automower® 310E NERA er en robotplæneklipper til græsplæner på op til 1000 m². Den har en EdgeCut-funktion, der minimerer behovet for at trimme kanterne på din plæne, så du sparer tid og kræfter. EPOS™ giver dig fuld fleksibilitet med virtuelle grænser, som er muliggjort af satellitbaseret teknologi med en nøjagtighed på 2-3 cm. Det betyder også, at der ikke er risiko for ledningsbrud. Derudover muliggør EPOS™ Zone Control, så du kan skræddersy plænen til dine behov og oprette flere arbejdsområder med forskellige indstillinger via Automower® Connect-appen. Lige så nemt kan der oprettes midlertidige "stay-out"-zoner for at bevare årstidens vilde blomster eller haveprojektområder.

Med Automower® Connect-appen kan du overvåge din plæneklipper overalt i verden og integrere den med dit smart home. Send kommandoer, se og ændr dine plæneklipperindstillinger, og modtag notifikationer for at få fuld kontrol over plænen.

*Det anbefales at få udført et havetjek af din lokale forhandler ved køb af Husqvarna Automower® 310E NERA med Husqvarna EPOS™.
Produkt detaljer
5 Varer
16 andre produkter i den samme katagori

Følg os på Facebook